top of page

PERSONAL
TRAINING

Waarom kiezen voor personal training bij Boost?

Wij coachen ondernemers en professionals naar optimale gezondheid & groei in alle aspecten van hun leven. Boost hielp al meer dan 150 lokale ondernemers hun doelen te bereiken. Wil jij grote stappen vooruit zetten? Gun jezelf dan deze boost.

Levensstijl optimalisatie

Bij elke stap word je aangemoedigd door een gepassioneerde coach die vastberaden is om samen jouw doelen te bereiken.

Niet alleen binnen in onze studio maar ook daarbuiten door je levensstijl op een haalbare en duurzame wijze te optimaliseren (slaap, voeding, stress, mindset, beweging).

Krachtig netwerk

Meer dan 150 lokale ondernemers en professionals vonden de weg naar Boost. Ondertussen zijn we dan ook uitgegroeid tot het sportiefste netwerk van Hasselt met talloze ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionals. We versterken onze community door events, workshops en retreats te organiseren, waar je samen met gelijkgestemden aan jouw gezondheid kan werken. 

100% op maat

Het traject start met het afnemen van een movement-screening en bodyscan. Aan de hand van deze data maken we een coaching plan afgestemd op jouw lichaam en doelen.

We volgen je spiermassa, vet-percentage, kracht en uithoudingsvermogen op om je voortgang te tracken.

Fun factor

Het (terug)vinden van plezier tijdens sporten staat voorop bij ons. 

We blijven je prikkelen met onze steeds gevarieerde trainingen en wakkeren het competitief vuur in je aan met o.a. gamification. We gaan geen challenge uit de weg. Jij toch ook niet?

DEZE ONDERNEMERS HEBBEN REEDS VERTROUWEN IN BOOST

DIT ZEGGEN ONZE LEDEN..

Fantastische personal trainers! Hun toewijding en expertise hebben me geholpen om mijn algehele welzijn te verbeteren.  Hun trainingen zijn uitdagend maar op maat gemaakt en ze bieden altijd de juiste mix van motivatie en ondersteuning.
 
Ik waardeer ook hun vermogen om mijn voortgang bij te houden en mij te voorzien van advies over een gezonde levensstijl.
 
De groepsessies zijn ook een absolute aanrader, daar je samen gemotiveerd blijft en plezier maakt terwijl je aan je gezondheid werkt. 

Jill Gielen

COO Jacobs Transport

bottom of page